Lider Eğitimci Yazarlar Derneğini Resmen Kurduk

Lider Eğitimci Yazarlar Derneğini Resmen Kurduk

Kamuajans.com - Eğitimci - Yazar Sedat Değer, kişisel Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''23 Haziran 2017 cuma günü İstanbul Valiliğinden gelen bildirimle birlikte "Lider Eğitimci Yazarlar Derneği" resmen kurulmuş oldu.'' dedi.

Kamuajans.com - Eğitimci - Yazar Sedat Değer, açıklamasının devamında Lider Eğitimci Yazarlar Derneği'nin yönetim kurulu üyelerini tanıttı. İşte açıklamanın devamı:

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği

Kurucu Başkan : Sedat Değer

Kurucu Başkan Yardımcısı : Selçuk Tütak

Kurucu Sekreter : Cafer Güzel

Kurucu Sayman :Serdar Tekin

Kurucu Üye : Göken Gülsoy

Kurucu Üye : Mehmet Güleç

Kurucu Üye :Yunus Akdemir

Kurucu Üye : Rafet Ural

Kurucu Üye : Feridun Aksu 

Aktif olarak yazan 9 Eğitimci Yazarın bir araya gelerek kurulan derneğimize bundan sonra eğitime gönül vermiş herkes üye olabilir.Derneğimize ve dolayısıyla Ülkemizin eğitimine katkı sunmak isteyen herkesi derneğimize bekleriz.6 farklı sendikaya mensup eğitimci yazar olarak biraraya gelip oluşturduğumuz yapı sendikalar üstü bir oluşum olacak ve hiç bir siyasi görüşe yaklaşmadan sadece eğitim ve eğitimciler için faaliyet gösterecektir.

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği; "sendikalar üstü eğitimciler birliği" "Birleşmiş kalemler" "Okuyoruz, düşünüyoruz, yazıyoruz" "Yazılmayanı yazmaya , söylenmeyeni söylemeye adanmış kalemler"... Olarak eğitime yeni bir nefes olacak şekilde kuruldu.

Ülkemize ve milletimiz için Hayırlara vesile olsun.

Sedat DEĞER

Kurucu Başkan 

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği kurucuları adına 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.