KYK Kredi Ve Burs Başvuru Duyurusu Yayınlandı

KYK Kredi Ve Burs Başvuru Duyurusu Yayınlandı

KamuAjans.Com-Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuruları hakkında duyuru yayınlandı. Buna göre üniversiteye yeni giren ve eğitimine devam eden öğrenciler burs ya da kredi almak için başvuru yapabilecek.

Kredi ve burs başvuruları ne zaman yapılacak?

Burs ve kredi için başvurular 16 Ekim 2017 tarihi itibariyle başladı. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler başvuru işlemlerini 24 Ekim 2017 tarihine kadar yapabilecek.

Kimler kredi ve burs alabilir? Şartlar nelerdir?

KYK tarafından verilen kredi ve burs için yükseköğretim öğrencisi olmak gerekiyor. Önlisans, lisans, yüksek lisans ya da doktora öğrencileri başvuru yapabilecek. Üniversiteye bu yıl ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerin yanı sıra hala bir üniversitede öğrenimine devam eden öğrenciler de başvuru yapabilecek.

KYK kredi ve burs başvuru nasıl yapılır?

Başvuru yapmak isteyen üniversite öğrencileri, 24 Ekim saat 23:59’ a kadar işlemlerini tamamlamak zorundadır. Başvurular bu tarihe kadar e-devlet sistemi üzerinden alınacak. Yayınlanan duyuruda öğrencilerin öğrenim bilgilerinin doğruluğunu mutlaka kontrol etmeleri gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.