KPSS Görevlilerinin Dikkatine!

KPSS Görevlilerinin Dikkatine!

KamuAjans.Com-ÖSYM tarafından yarın yapılacak olan KPSS sınavı öncesi resmi twitter hesabından duyuru yayınlandı.Geçtiğimiz aylarda yapılan sınavlarda da sıkça sorun olan sınav başlama saaatleri hakkında ÖSYM'den uyarı niteliğinde açıklama geldi.

21 Mayıs 2017 Pazar günü uygulanacak olan 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu, saat 10:00'da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır.Saat 09:45'ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Eğitim Bilimleri Oturumu, saat 14:30'da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır.Saat 14:15'ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Ankara Valiliğinden; 21 Mayıs 2017 tarihinde Pazar günü Ankara (Altındağ, Çankaya, Yenimahalle) civarında sabah erken saatlerde yapılacak güvenlik kontrolleri nedeniyle trafiğin yavaşlayacağı bilgisi edinilmiştir. 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sabah oturumuna girecek adayların sınava en geç 09:45'te girebileceklerini düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir.

Adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.