Koncuk'tan Zamlı Ek Ders Ücreti Değerlendirmesi

Koncuk'tan Zamlı Ek Ders Ücreti Değerlendirmesi

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 2017 Temmuz ayı sonrası öğretmenlerin alacakları zamlı ek ders ücretlerini değerlendirdi.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, açıklamasında ''Kadrolu öğretmenler 11.84 TL ek ders ücreti alırken sözleşmeliler 9.77 TL ek ders ücreti alacak. Her ikisinin ücreti de düşük. Ancak... Her ikisi de aynı işi yapan öğretmenlerin sözleşmeli veya kadrolu diye ayrılması kocaman bir ayıptır. Hem hukuken hem vicdanen ayıptır. Aslında bu ayıp sadece öğretmenlerle ilgili değil.4 C liler, 4 B liler, tüm sözleşmeli çalışanlar bu ayıbın sıkıntısını yaşıyorlar.'' dedi.

<br />

İsmail Koncuk, ''bir hukuk devletinde aynı işi yapan insanlara farklı hukuki normları uygulamak, farklı ekonomik haklarla ayrımcılık yapmak ayıbın da ötesinde'' dedi. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.