Koncuk'tan Nuriye Açıklaması

Koncuk'tan Nuriye Açıklaması

Kamuajans.com - Herkes, meslek lisesi mezunu olan ve Hacettepe Tıp Fakültesini kazandığını söyleyen ardından tıp fakültesini kazanmadığı ortaya çıkan Nuriye Kalkmaz'ı konuşuyor.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabından Nuriye Kalkmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.<br />

<br />

İsmail Koncuk, ''Nuriye Kalkmaz adlı öğrenci gündemde. Öğrenci mi hile yaptı, ÖSYM'nin mi bir hatası var? ÖSYM'den tık yok. Neler söylendi ya öğrenci haklıysa?'' dedi.

<br />

İsmail Koncuk, ''Ne olduğu kolayca öğrenilecek bir durumun Türkiye'de bu kadar tartışılması kimin suçu? ÖSYM çıksın kim haklı açıklasın. Tam bir saçmalık!'' dedi.

<br />

Doğu, Güney Doğu ve diğer mahrumiyet bölgelerinde görev yapmak isteyenlere hiç bir şart koşulmadan tayin hakkı verilmesi gerektiğini söyleyen İsmail Koncuk, ''hem mahrumiyet bölgelerinde öğretmen ya da memur tutamıyoruz diyecek, hem de istekli olarak gitmek isteyenlere yıl vb şartlar koyacaksınız.'' dedi.

<br />

İsmail Koncuk, son olarak ''Gerek öğretmen gerekse diğer memurlara,hiç bir şart aranmaksızın, mahrumiyet bölgelerine isteğe bağlı tayin düzenlemesi acilen yapılmalıdır. Sözleşmeli öğretmenlere de mahrumiyet bölgelerinde, öğretmen ihtiyacı olan yerlerde bir araya gelme hakkı verilmelidir.İnada gerek yoktur.'' dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.