KONCUK'tan MEB'e Alan Değişikliği Eleştirisi

KONCUK'tan MEB'e Alan Değişikliği Eleştirisi

MEB Personel - Milli Eğitim Bakanlığına aylardır sesini duyurmaya çalışan ve alan değişikliği bekleyen öğretmenlerle ilgili bakanlık tarafından net bir açıklama yapılmaması nedeniyle eğitim sendikaları da bu durumu eleştirmeye devam ediyorlar. Bunlardan birisi de alan değişikliği talebine başından beri destek veren Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk oldu.

  Kamuajans-  Türk Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sosyla medya hesabı twitterdan yaptığı açıklamada; "<strong>Diplomaya bağlı alan değişikliği konusunda MEB tam siper.Tüm taleplere kulak tıkamış</strong><a href="http://www.kamuajans.net/egitim-personeli/meb-20-yeni-kurs-programi-hazirliginda-h508123.html"><strong>,</strong></a><strong> ne var ne de yok diyor. Bu vurdumduymazlığa helal olsun."</strong> diyerek hem alan değişikliği bekleyen öğretmenlere desteğini sürdürdü hem de Milli Eğitim Bakanlığını konu ile ilgili olarak duyarsız kalmasını eleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.