Koncuk'tan Göreve İadeler Açıklaması

Koncuk'tan Göreve İadeler Açıklaması

KamuAjans.Com-Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Milli Eğitim Bakanlığı'nda fetö soruşturması kapsamında açığa alınan 3400 kişinin tekrar göreve iade edilmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda göreve iade edilen 3400 kişiden sonra yetkililere gönderme yaparak demek ki yanlış varmış açıklamasında bulundu.Bu açıklamanın sebebi ise daha önce hükümet yetkililerin yaptığı soruşturmaların titizlik ile yapıldığı ve hata payının olmadığı yönünde açıklamalarının sebeb verdiği düşünülüyor.

Bugün MEB'de 3400 kişi göreve iade edildi.Demek ki yanlış varmış.

Bu sonuç yargısız infaza meraklı olanlara ders olsun.Darısı diğer masumlara.3400 kişinin göreve dönüşü takdir edilecek bir durumdur.Bu mutluluğa katkı sağlayan iktidar, muhalefet, sivil toplum örgütlerine teşekkürler.

Burada mevzu insandır, dolayısıyla bu alanda kimse işi fırsatçılığa çevirmeden,tüm masumların geri dönüşünü hızlandırmaya çalışmalıdır 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.