Kayseri’ye Yeni Milli Eğitim Müdürü

Kayseri’ye Yeni Milli Eğitim Müdürü

KamuAjans.Com-Kayseri Milli Eğitim Müdürü değişti. Yeni Milli Eğitim Müdürü, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Osman Elmalı oldu. Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise bakanlıkta müşavir olarak görevlendirildi.

Kayseri ilinin yeni il milli eğitim müdürü Osman Elmalı kimdir?

1957 yılında Kayseri Büyük Toroman´da doğdu. İlkokulu Büyük Toraman İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Kayseri İmam Hatip Lisesi´nde 1977 yılında tamamladı. 1981 yılında Kayseri Yüksek İslam Enstitüsünden mezun oldu. 1982 yılında Edirne Lisesi´nde öğretmen olarak göreve başladı. Askerliğini Yedek Subay olarak tamamladıktan sonra Siirt İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen ve Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1988-1992 yıllarında Batman İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü, 1992-1997 yılları arasında Kayseri Develi İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü yaptı.

2003-2013 yılları arasında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Müdür Yardımcılığı ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilliği yaptıktan sonra 24/12/2013 tarihinde Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve 5 çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.