İstanbul'da Yarın Okullar Tatil Mi ?

İstanbul'da Yarın Okullar Tatil Mi ?

KamuAjans.Com-İstanbul'da haftalardır beklenen kar yağışı nihayet bugün başladı.Meteoroloji uzmanlarının tahminlerine göre 2 hafta önce yağması beklenen kar yağışı sonunda kendini hissettirdi.İstanbul'un bir çok ilçesinde yoğun olarak başlayan kar yağışı sonrası okulların tatil olup olmayacağı sorusu gündeme geldi.

Meteoroloji uzmanlarının haftalar önce uyarısını verdiği kar yağışı İstanbul'da kendini hissettirmeye başladı.Akşam saatlerinde yer yer farklı ilçelerde yoğun şekilde yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye başladı.

Geçen yıl eğitimi olumsuz yönde etkileyen kar yağışı okulların günlerce tatil olmasına sebebiyet vermişti.Okulların tatil kararlarının valilik tarafından onaylanmasından dolayı İstanbul'da verilen tatil kararları sonrası öğrenciler arasında Tatilci Vali olarak ün salan İstanbul Valisi Vasip Şahin kar yağışının tekrar başlaması ile tekrar odak noktası haline geldi.

Akşam saatlerinde İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sonrası eğitimde kar tatili için henüz bir karar verilmiş değil ilerleyen saatlerde kar yağışının şiddetine göre verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.