İstanbul'da ''81 İliz Hepimiz Biriz'' Sergisi Açildi

İstanbul'da ''81 İliz Hepimiz Biriz'' Sergisi Açildi

KamuAjans.Com- İstanbul Kadıköy Ahmet Sani Gezici Anadolu Kız İHL matematik öğretmeni Selçuk TÜTAK koordinatörlüğünde okulun sergi salonunda proje ziyaretçilere açıldı. Serginin açılışını okul müdürü Fatma ŞENGÜL ve vakıf başkanı Ahmet Rıdvan GEZİCİ yaptı. Sergiyi okul içi ve dışından yüzlerce kişi ziyaret etti.

Türkiye genelinde 81 farklı ilden 81 öğretmen bir araya gelerek yerli üretim ve kültürel değerlere destek vermek, farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir proje geliştirdi. Proje e-Twinning kapsamında da onaylandı. Bugün ziyaretçilere açılan proje kısa sürede bütün eğitim camiasında duyuldu. Valiliklerden, Belediyelerden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden ve turizmcilerden tam not ve tam destek aldı.

Sergide yöresel kıyafetleri ile doğduğu ili temsil eden öğrenciler bu durumdan büyük keyif aldılar. Her ilin ayrıca yöresel yemekleri ikramlık olarak dağıtıldı.

           

81 ilin öğretmenleri 13 Aralık'ta eş zamanlı olarak hazırladıkları her ilin posterini yani 81 posteri sergilediler. Bu sergide ayrıca her ilde 81 öğrenci görev aldı. Yerli ve milli üretime dikkat çekildi.

Proje hakkında konuşan Selçuk TÜTAK, ileriki bir tarihte il koordinatörleri olarak sergiyi Ankara'da yapıp bakanımız İsmet YILMAZ'ın da açılışını yapmasını umuyoruz. Bu şekilde milli değerlerimize, yerli üretimimize daha çok dikkatleri çekmiş olacağız dedi.

 


Selçuk TÜTAK

[email protected] 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.