İSPARK'dan 24 Kasım İçin Müjde!

İSPARK'dan 24 Kasım İçin Müjde!

KamuAjans.Com-İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK'ın otoparkları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek. İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın talimatıyla kent genelinde yaklaşık 500 noktada 95 bin kapasitesiyle hizmet veren İSPARK otoparkları, 24 Kasım'da tüm öğretmenlere ücretsiz olacak.

Öğretmenler, 24 Kasım'da, İSPARK’a ait açık katlı ve yol üstü otoparkları hiçbir ücret ödemeden kart göstererek kullanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mevlüt Uysal, Türkiye'nin geleceğini hazırlayan gençlerin yetişmesinde büyük emek harcayan, önemli görevler üstlenen ve her gün hatırlanması gereken öğretmenlerin bu özel gününü kutladığını belirterek, bu anlamlı ve özel güne katkı sağlamak amacıyla öğretmenlerin, İSPARK’a ait tüm otoparkları ücretsiz kullanabileceğini bildirdi.

AA 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.