İsmail Koncuk'tan Bakan'ın Sözlerine Cevap Geldi

İsmail Koncuk'tan Bakan'ın Sözlerine Cevap Geldi

KamuAjans.Com-Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk; Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in öğretmenlerimizin konumunu güçlendirmeli,yeniden eğitilmeli ve performanslarını ölçmeliyiz sözlerine tepki gösterdi.

İsmail Koncuk; geçtiğimiz günlerde Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'in açıklamalarını öğretmenlere hakaret değilse nedir? sözleriyle tepki gösterdi. Yapılan açıklamanın içeriğinin doldurulması gerektiğini belirtti.

İsmail Koncuk'un Açıklaması;

Mehmet Şimşek "Öğretmenlerimizin konumunu güçlendirmeli, yeniden eğitilmeli ve performanslarını ölçmeliyiz. "Söz söylemek bir sanattır, anlaşılan Sn Şimşek söz söylemek konusunda mahir değil, "öğretmenleri yeniden eğitmek" hakaret değilse, nedir?

Şimşek aynı zamanda "öğretmenlerin konumu güçlendirilmeli" demiş, bu nasıl olacak, yeniden eğitilerek mi, kıymet verilerek mi?Açıklanmalı.

Bakın Sn Şimşek "öğretmenlerin düzenli olarak hizmet içi eğitimden geçirilmesini" anlarız."Yeniden eğitmek" ise açık hakarettir. Dikkat edin. Sn.Şimşek şimdi bu sözleriniz üzerine öğretmenler çıkıp dese ki"Mehmet Şimşek konuşma özürlüdür, yeniden eğitilmelidir." Doğru olur mu?Olmaz!

Bakın atalar ne demiş, "Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı, söz ola ağulu aşı, bal ile kaymak ede bir söz."Söz söylemek önemlidir.

Sn Şimşek'e öğretmenler olarak bir tavsiyemiz de, Bırakın herkes işini yapsın, öğretmenlerle ilgili konuları Milli Eğitim Bakanı konuşsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.