İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamaları Modülü

İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamaları Modülü

KamuAjans.Com-Resmi/özel mesleki ve teknik ortaöğretim okul/kurumlannm bünyesinde meslek alanlannda öğrenim gören öğrencilerin işletmelerde beceri eğitimi, staj, yaz uygulaması, telafi eğitimi ve tamamlayıcı eğitimlerini ilgi (a), (b) ve (c) Kanunlar, ilgi (d) Yönetmelik ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre işletmelerde yapmalan gerekmektedir.

İlgi (a) Kanuna göre işletmelerde mesleki eğitim uygulamalanna yönelik iş ve işlemler ile ilgi (b) Kanuna göre bu okullann 10, 11 ve 12 nci smıflannda öğrenim gören öğrencilerin alan/dal aynmı yapılmaksızın iş kazası ve meslek hastalığı sigortası kapsamına alınması ayrıca ilgi (c) Kanuna göre Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne devredilen "Mesleki Eğitim Merkezleri"nin işletmelerde mesleki eğitim uygulamalannı elektronik ortamda takip ederek uygulamalarda birlikteliğin sağlanması, elde edilecek verilerden karar verme süreçlerinde etkin olarak yararlanılması ve güncel veriye hızlı bir şekilde ulaşılabilmesi amacıyla e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminde "İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamaları Modülü" hazırlanmış ve 24.03.2017 tarihi itibari ile kullanıma açılmıştır. Söz konusu modül ile ilgili hazırlanan kullanım kılavuzu e-Okul sistemi duyurular bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve İlinizde faaliyet gösteren resmi/özel mesleki ve teknik ortaöğretim okul/kurumlannda "İşletmelerde Mesleki Eğitim Uygulamaları Modülü"ne gerekli bilgi giriş işlemlerinin yapılmasının sağlanması hususunda gereğini önemle rica ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.