İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Anlamlı Ödül

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Anlamlı Ödül

Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren bir basın kuruluşu tarafından düzenlenen bir etkinlikte YILIN EN BAŞARILI EĞİTİM KURUMU seçildi. Ayrıca yakın zamanda bu başarılarını uluslararası alanda da ispatlayan Altınordu Milli Eğitim Müdürlüğü kazandığı başarılara her gün bir yenisini ekliyor.

Bu başarı ortamının oluşması için uygun ortamı oluşturan en önemli isim ise Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU. Genç, dinamik, disiplinli ve çalışkan bir Müdür! Ordu'da herkesin tanıdığı ve çalışmalarını takip ettiği bir isim. Altınordu Milli Eğitim Müdürü HASAN ACU Altınordu'da eğitim alanında çok güzel işlere imza atılıyor.

Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU'nun göreve gelmesiyle büyük bir ivmelenme kazanan Altınordu, ülke çapında büyük başarılara imza atıyor. Hatta ülke sınırları içerisinde kalmayarak dünya çapında düzenlenen yarışmalarda ülkemizi temsil ederek adeta göğsümüzü kabartıyor. Bununla da yetinmeyerek katılım sağlanılan yarışmalardan elde edilen başarılarla ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak göğsümüzün kabarmasına vesile oluyor.

International Science Project Olympiad (INSPO) da 386 başvurunun yapıldığı yarışmada çevre dalında Dünya 4.lüğü, Kızlar 46 kilo Boks sporunda Avrupa İkinciliği ve Kıbrıs’da düzenlenen Yılın Genç Yeşil Beyni yarışmasında Dünya 3.lüğü de bu Uluslararası başarılardan birkaçı.



Altınordu Milli Eğitim Müdürü Hasan ACU; disiplinli ve özverili çalışmasıyla her kesimin dikkatini üzerine çekiyor. Bu disiplinli çalışmasının yanında öğrencilerle bir abi kardeş gibi vakit geçirerek onların okullarındayken de yalnız olmadığını her fırsatta gösteriyor. Öğrencilerin ve velilerin de herhangi bir sıkıntısı olduğunda da akıllarına gelen ilk isim Hasan ACU oluyor.

Altınordu'da "Yapılamaz" denilen işleri başarıyla tamamlıyor. "Eğitimde Marka Şehir Altınordu" vizyonunu her fırsatta dile getirerek bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. İki sene gibi bir süre içerisinde 40'dan fazla projeye imza atarak bu iddiasını da kanıtlar nitelikte çalışmalar yapıyor. Kendisine ulaşmak da bir hayli kolay. 7'den 70'e herkesin bir telefon kadar yakınında olduğunu da herkes biliyor. 

Altınordu'yu vizyoner bir bakış açısıyla daha iyi seviyelere taşımak adına, eğitimde fark yaratmak adına sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdürüyor. Hatta kendisi Ordu’da “Kapısı Kapanmayan Müdür” olarak da biliniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.