İlçe Mem Tarafından Yürütülen "Bayrağımın Altında Ne Var?" Projesi Sona Eriyor

İlçe Mem Tarafından Yürütülen "Bayrağımın Altında Ne Var?" Projesi Sona Eriyor

Kamuajans.Com – Müdürlüğümüzce Menteşe’ de yürütülmeye başlanan ve eşzamanlı olarak Türkiye’nin diğer illeri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde uygulanan bu projenin çıktıları; kazanımların ne kadar değerli olduğunun göstergesidir. Bu projeyi yürütürken bizler diğer illerimizden gelen tepkileri gördükçe Anadolu insanının samimi bir şekilde nasıl yürek birliği yaptığını gördük.

Ülkemizin değerleri ile bir kez daha gurur duyduk. Çocuklarımızında yazdığı gibi biz aynı mavinin, aynı yeşilin çocuklarıyız Türkiye birbirini hiç tanımadan birbirine el uzatanların ülkesidir birlikte tanıdık ülkemize ait her değeritürkülerinden, düşünürlerine, kahramanlarından, ozanlarına, dağlarından, ırmaklarına, tarihinden ekonomisine Bu bayrağın altında o kadar çok güzellik var ki; tanıdıkça daha çok sevdik. Emeği geçen yurdun dört bir tarafından bizimle Gönül birliği yapan herkese teker teker şükranlarımı sunarım.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞEN’ in yazısı

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile yürüttüğümüz bayrağımın altında ne var projesi tüm Türkiye’yi birleştiren ve millet olarak bütün ortak değerlerimizi benimseten bir projedir. Bu proje için; Başta Tüm illerimiz ile koordinasyonu sağlayan Bakanlığımıza, himayelerinde yürüttüğümüz Kaymakamımız Sayın Caner YILDIZ’a, Paydaşlarımız olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne Emniyet müdürlüğümüze, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüze , İl Kültür Müdürlüğümüze ve Muğla Sanayi ve Ticaret Odamıza, İdareci, öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca diğer illerimizde bu projeye katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Türkiye'nin Konuştuğu İlçe MEM'in projesinde Görkemli Kapanışa Davet

Menteşe İlçe MEM'in Milli Eğitim Bakanlığı onaylı " Bayrağımın Altında Ne Var" projesinde sona gelindi ve görkemli bir Kapanışa imza atmaya hazırlanılılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.