İl Müdüründen Öğrencilere Tatil Tavsiyeleri

İl Müdüründen Öğrencilere Tatil Tavsiyeleri

KamuAjans.Com – Türkiye'nin En Genç İl Milli Eğitim Müdürü unvanı ile tanınan Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat AŞIM yaklaşan karne tatili öncesi öğrencilere tavsiyede bulundu. Atandığı ilk günden itibaren makamında durmadan sürekli okullara ziyaretlerde bulunan başarılı İl MEM Müdürünün öğrencilerin tatili nasıl değerlendirmesi gerektiği konusunda tavsiyelerini yazdı.

Yürekten Öğreten Bir Öğretmenin Tatil Ödevi

* Şahane bir yarıyıl geçirdik. Çalıştık, çabaladık ve dinlenmeyi hak ettik. O yüzden bolca dinlenin.

* Tatil süresince en az bir kere AİLECE sinema ya da tiyatroya gidin.

* Tatiliniz süresince EKRAN'larınızla değil AKRAN'larınızla vakit geçirin. Birbirinizi mutlaka arayın ve birlikte vakit geçirin.

* Ülkesini bilmeyen ülkesini sevemez. Ülkesini gezmeyen de ülkesini bilemez. Bu yüzden seyahate çıkarsanız ve mümkünse ailece gidin.

* Tatilde il dışına çıkarsanız, gezdiğiniz yerlerin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini mutlaka fotoğraflayın ve 2'inci yarıyılda sınıfa anlatmak için hazırlık yapın.

* Ailenizle birlikte olduğunuz saatlerde zamanı birlikte geçirin. Aranıza TV, tablet, cep telefonu, bilgisayar oyunu gibi YABANCILARIN girmesini izin vermeyin.

* Yaşadığımız zor kış şartlarında dünyamızı paylaştığımız diğer dostlarımızı da unutmayalım. Daha önce birlikte yaptığımız gibi yine Pet şişelerden kuş yemlikleri yapıp içine artan pilav, ekmek kırıntısı gibi yiyecekler koyup balkonumuza asalım.

* Vücudumuzun beslenmesi için annemizin yemeklerini, ruhumuzun beslenmesi için kitap okumayı asla ihmal etmeyin.

* Büyük anneniz, büyük babanız, dedeniz, babaanneniniz, aile büyükleriniz hayattaysa mutlaka ziyaret edin. Ellerini öpün. Beni de selamlarımı iletin, uzun ömürler dilerim.

* Deli gibi eğlenin, gülün, koşun, oynayın. Numaram hepinizde var. Beni aramak için sebebe ihtiyaç yok. Sesinizi duymayı her zaman isterim. Canınız ne zaman isterse beni arayabilirsiniz. Sadece bir telefon kadar uzakta olacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.