İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı

Kamuajans.com - Van Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin’in yerine kimin atanacağı kamuoyu tarafından merak konusu oldu. Van Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kırekin Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine atandı.

Kamuajans.com - Gıyasettin Kırekin, 1971 Van-Özalp doğumlu, İlkokulu Özalp İlçesinde, Lise Öğrenimini Alpaslan Öğretmen Lisesinde yaptı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde 1990’da mezun oldu. , 1998 Yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması, Ekonomisi ve Teftişi Bölümünden mezun olarak Eğitim Uzmanı diplomasını aldı. 2011 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi, Denetimi, Planlaması, Ekonomisi ve Teftişi Bölümünde Yüksek Lisans Öğrenimine başladı. Ders dönemini başarı ile tamamladı.

Görev Yaptığı Yerler ve Yıllar

1991 Yılında sınıf öğretmeni olarak Bayburt İline atandı. 1993-2000 yılları arasında Van’da çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 2001 yılında İlköğretim Müfettişi olarak Şırnak İline atandı.

2006-2008 arası Şırnak İlköğretim Müfettişleri Başkanı olarak görev yaptı. 2008’de Van İline atandı. 2011 den bu güne Van Eğitim Denetmenleri Başkanı olarak görev yaptı. 10 Ocak 2014 tarihinde Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Kaynak: Van Ekspres

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.