İl İçi Özür Tayinleri Mağdurlarının Feryadı Duyulmalı!

İl İçi Özür Tayinleri Mağdurlarının Feryadı Duyulmalı!

Kamuajans.com - Aynı il içerisinde ailelerinden ayrı ilçelerde görevlerini sürdüren öğretmenler bir hayli yorgun. Çünkü henüz bu soruna bir çözüm bulunabilmiş değil. İl içi özür tayinleri mağduru binlerce öğretmen, aynı il içerisinde olsalar dahi aradaki kilometrelerce yol yüzünden ailelerinden ayrı olarak yaşamak zorunda kalıyor. Mağdur öğretmenler bu durumdan doğan mağduriyetin çözülmesi için sosyal medyada bir çok kez seslerini duyurmaya çalıştılar.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk da her daim İl içi özür tayinleri mağdurlarının yanında oldu. İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabı üzerinden bu konuya ilişkin bir açıklama yaptı.<br />

<br />

İsmail Koncuk yaptığı açıklamada ''İl İçi Özür Tayinleri hakkında feryatlar yıllardır duyulmuyor, çözüm için tek adım dahi atılmadı. Belli bir kilometre teklifimiz değerlendirilmedi.'' dedi.

<br />

En son 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Özür Grubu Atamaları ağustos ayının sonunda Milli Eğitim Bakanlığınca gerçekleştirilmişti. Yapılan ilk özür grubu atamalarının ardından yine büyük bir kampanya ve ısrarla yaklaşık 6.500 öğretmenin daha özür durumu ataması gerçekleştirilmişti. 

<br />

İl içi özür tayinleri mağdurları, aynı il içerisinde olmasına rağmen birbirinden uzak eşler, il içerisinde özür grubu ataması ile aynı ilçede birleşmek istiyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu konuya duyarsız kalmayacağını düşünüyoruz...<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.