İl İçi Özür Grubu Mağdurları İlçe Emri İstiyor

İl İçi Özür Grubu Mağdurları İlçe Emri İstiyor

KamuAjans.Com-Eğitimde öğretmenlerin önemli problem olarak gördüğü il içi özür grubu atamaları mağdur öğretmenlerin şubat ayında çözümü bekleyen sorunlar arasında yerini alıyor.Aynı il içerisinde eşi ile ayrı kurumlarda çalışan öğretmenler bu sorunun çözümü için Milli Eğitim Bakanlığı'nın harekete geçmesini bekliyor.

Daha öncede bir çok kez gündeme getirdiğimiz ve mutlu eğitimci başarılı sınıflar doğurur olarak tanımladığımız il içi özür atamalarında hala gelişmeler yaşanmamış olmasından dolayı tekrar gündeme geldi.

Aynı il içerisinde ailelerinden ayrı ilçelerde görevlerini sürdüren öğretmenler aynı il içerisinde olsalar dahi aradaki kilometrelerce yol yüzünden ailelerinden ayrı olarak yaşamak zorunda kalmalarından doğan mağduriyetin çözülmesi için sosyal medyada bir kez daha seslerini yükseltmeye çalışıyor.

Öğretmen atamalarının Şubat ayında yapılmasınının belli olmasından sonra öğretmen atamaları ile birlikte çözüm bekleyen il içi özür ataması mağduru öğretmenler gecikmiş olan çözümün çözülmesi adına MEB'in harekete geçmesini bekliyor.

Ömrü yollarda geçen il içi mağduru öğretmenler bu çözümün artık kökten çözülmesi için artık MEB'den kalıcı çözümler bekliyor.Piskolojik olarak çökmüş öğretmenlerin eğitimde verimli olamayacağını belirten mağdur öğretmenler temel olan ailenin bütünlüğünün sağlanması ile ancak eğitimde bir yerlere gelinebileceğini belirtiyorlar.İl dışından gelenlerde bu sorunun yaşanmamasından dolayı bu durumu mağduriyet olarak gören il içi atama öğretmenleri çözüm bekliyor.

İl içi mağduru öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan kilometre hesabına göre ilçe emri verilmesi yönünde taleplerini iletiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.