İl İçi Özür Atama Mağduriyetine DEĞER’den Flaş Öneri

İl İçi Özür Atama Mağduriyetine DEĞER’den Flaş Öneri

KamuAjans.Com-Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Kurucu Genel Başkanı ve sitemiz kamugundemi.com yazarı Sedat Değer, 27 Ağustos'ta öngördü, 5 Eylül'de gerçekleşti. Öğretmenlerin İl içi özür atama mağduriyetine DEĞER’den flaş öneri...

27 Ağustos'ta il emrinin uygulanacağını ama ilçe emrinin uygulanmayacağını twitter hesabımdan kamuoyu ile paylaşmıştım. İl emrinin uygulanması bakımdan öngörümün çıkması sevindirici iken ilçe emrinin uygulanmayacak olması öngörümün çıkması ise üzücü ne yazık ki. 5 Eylül itibarı ile MEB tarafından yapılan atamalarda ise iller arası mazereti olan öğretmenlerin mazeretlerinin bulunduğu ilçeler olmak üzere il emrine atamaları yapılırken il içi mazereti olan öğretmenlerin ise mazeretlerinin bulunduğu ilçelere ilçe emrine atamaları yapılmadı.

Bu yüzden sunduğumuz gibi Milli Eğitim Bakanlığımız il içindeki özür durumuna bağlı ataması yapılmayanlar için yakındaki ilçelere tayin ve tercih hakkı vererek bir nebze sorunu rahatlatmış olacaktır. 



kamugündemi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.