İl Dışı Atamasında Gözler Bakan Yılmaz'da

İl Dışı Atamasında Gözler Bakan Yılmaz'da

KamuAjans.Com-Geçtiğimiz günlerde MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in katıldığı televizyon programında yöneltilen il dışı ataması yapılacak mı? Sorusuna düşünebiliriz olarak yanıt vermesi il dışı ataması bekleyen öğretmenler tarafından umut verici olarak karşılanmıştı.

 Yusuf Tekin'in il dışı atamasını düşünebiliriz sözleri sonrası il dışı ataması bekleyen öğretmenlerin sesi daha gür çıkmaya başladı. Aylardır sessiz bekleyişini sürdüren il dışı bekleyen öğretmenler bu söylem sonrası sosyal medyada son günlerde oldukça etkin olarak etkinlik oluşturuyor. Sendika başkan ve yöneticilerinden de destek alan il dışı bekleyen öğretmenler MEB Bakanı İsmet Yılmaz'dan gelecek müjdeli haberi beklemeye koyuldu.

Aklında tayin düşüncesi olmayan öğretmenler ile yeni eğitim yılında verimli olamayacaklarını bu sorunun çözülerek yeni yıla yeni umutlarla başlamak istediklerini belirtiyor. Yaklaşan bayram ile birlikte bayram müjdesi olarak il dışı atması beklediklerinide belirten öğretmenler İptal etmek için tayin isteyenler yüzünden mağdur olduklarını bu mağduriyetin çözümünün il dışı atamasının gerekliliğine dikkat çekiyorlar.

İsmet Yılmazdan beklenen mujde gelecekse cektigimiz sıkıntılar kitsaldir.tum normlar acilsin 

Bakanım 2014 ve 2016 da yapıldı şimdi de 2. Il dışı olmalı

ÇİFTE BAYRAM YAPAR MIYIZ SAYIN BAKANIM? İKİNCİ İL DIŞU MÜJDESİ İLE?

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.