Hükümet Ücretli Öğretmenlerin Kadroya Alınmasında Daha Hızlı Hareket Etmelidir

Hükümet Ücretli Öğretmenlerin Kadroya Alınmasında Daha Hızlı Hareket Etmelidir

Kamuajans.com – Hayatını, geleceğini, hayallerini ülkesine olan sevdası, ülkesine hizmet etmek için bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle köşe bucak demeden çok komik rakamlara ve yarım ay dahi yatmayan bir sgk primi karşılığında çalışan ücretli öğretmenlerimiz biran önce kadroya alınmalıdır.

Vatan sevdası, bayrak sevdası için çok düşük maaşa ve yarım aya dahi yatmayan bir sgk primi karşılığında çalışan ve kimsenin beğenmediği gitmeye burun kıvırdığı yerlere giden ve görevini başarılı bir şekilde icra eden ücretli öğretmenlerin yaptığını kim yapabilir hangi kamu görevlisi yada özel sektör çalışanı ücretli öğretmenler kadar fedakar ve vefakar çalışabilir.

Bu kadar fedakarca ve vefakarca çalışan ücretli öğretmenlerimiz tabi ki kadroyu sonuna kadar hak etmektedirler.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan istirhamımız vatanı, milleti için bu kadar fedakarca çalışan ücretli öğretmenlerin kadroya alınarak kadro mağduriyetini gidereceğine inanmaktayız ve başka hiç kimsenin Sayın Cumhurbaşkanımızdan başka kimsenin bizleri anlayacağı ve yardımcı olacağına ihtimal vermiyoruz.

Buradan tüm siyasi parti genel başkanlarına ve tüm sendika başkanlarına bir çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep beraber ücretli öğretmenlerin kadro mağduriyetini giderilerek onların hak ettiği kadroya geçmesini hep beraber sağlayalım.

CHP Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeliye çağrımız ücretli öğretmenlerin kadro mağduriyetinin meclisten geçecek bir kanunla ücretli öğretmenlerimizin kadroya alınması sağlanmalıdır.

Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Bahçeliden hakkımızı sonuna kadar savunmalarımı ve kadro hakkımızın tarafımıza verilmesini önemle rica ediyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.