Hırçın Dalga Robotik Takımı Ödülle Döndü

Hırçın Dalga Robotik Takımı Ödülle Döndü

Kamuajans.com - Trabzon Valiliği tarafından hayata geçirilen “Kodlayap Projesi” kapsamında Trabzon Bilgisayar Bilimleri ve Kodlama Merkezine devam eden Beşikdüzü Merkez Ortaokulu öğrencilerinden oluşan “Hırçın Dalga” robotik takımı, 88 ülkede 255 bin öğrencinin katıldığı 14. sezon Hidrodinamik temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor / First Lego League uluslararası turnuvalarının 17 Şubat’ta gerçekleştirilen Ankara yarışmalarında proje, özdeğer ve robotik performanslarını sergilediler.

Kamuajans.com - Turnuva sonucunda robotik takım en iyi koç, en iyi eğitimci lider anlamına gelen “Aslan Koç” ödülünü aldı. Üretmek ve üretilenleri insanlık ile paylaşmak bireyleri en çok huzurlu kılan fillerdir.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ elde edilen bu başarıdan dolayı takım üyelerini makamında kabul etti. Aldıkları ödülü Müdür AKTAŞ’a hediye eden takım üyeleri proje çalışmaları hakkında AKTAŞ’a bilgi sundular. Öğrencileri aldıkları ödülden ve yaptıkları bu çalışmalardan dolayı kutlayan AKTAŞ, öğrencilerimizin bu kıymetli çalışmalarının ve başarılarının kendilerine gurur verdiğini ifade ederek bu başarıların artarak devam etmesini temenni etti. Müdür AKTAŞ: “Bu tür faaliyetler akademik başarıları da beraberinde getirecektir. Yaptığınız çalışmaların ayrıca ödüle layık görülmesi de hem sizleri hem de tüm Trabzon’u çok mutlu etmiştir. Üretmek ve bu ürünleri insanlık ile paylaşmak bireyleri en çok huzurlu kılan fillerdir. Hepinize Allah zihin açıklığı versin. Biz Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız.” şeklinde konuştu. 

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.