Hamza Aydoğdu İzmir İl Müdürü Ömer Yahşi'yi Ziyaret Etti...

Hamza Aydoğdu İzmir İl Müdürü Ömer Yahşi'yi Ziyaret Etti...

KamuAjans.Com-MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’yi yeni hizmet binasında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu , İzmir İl Müdürü Ömer Yahşi'yi ziyaret etti . Hamza Aydoğdu, yeni hizmet binasını gezerek, yapılan çalışmalardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’yi tebrik etti.

Şüphesiz Türkiye'nin en yetenekli il müdürü olan Ömer Yahşi'yi , ziyaret için sıraya giren siyasetçi ve bürokratlar kervanına Hamza Aydoğdu'da katılmış oldu. Ömer Yahşi'yi başarılı çalışmalarından ötürü takdir ve tebrik ediyoruz . Ömer Yahşi'den il müdürlerinin ve bürokrasinin alacağı çok ders var..

Umarız başarısının sırrını ve tecrübelerini ilerleyen zamanlarda başta il müdürlerleri ve bürokratlar olmak üzere tüm yöneticilerimize aktarır . 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.