Futbol Antrenörlerinin Kurs Ücretlerinin Bütçeye Uygun Olarak Düzenlenmesi

Futbol Antrenörlerinin Kurs Ücretlerinin Bütçeye Uygun Olarak Düzenlenmesi

Futbol antrenörlerinin, çocukları eğitmeye devam etmeleri, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutacak aktivitelere katılımlarını sağlamaları ve kendi gelişimlerini de sürdürmeleri için Türkiye Futbol Federasyonu'nun açmış olduğu ya da açacağı kurslara katılım göstermeleri gerekmektedir. Bu sayede çocukları eğitmeye ve futbolun sürdürülebilir olmasını sağlamaya devam edeceklerdir.

Ancak, geçen seneye göre önümüzdeki dönem futbol antrenörleri kurslarının ücretlerinde yeniden artışa gidilmiş ve zaten iyi olmayan ekonomik durumları daha da kötü hale sokmuştur/sokacaktır..

<br />

Aylarca maaş alamayan antrenörlerin olduğu bilinmektedir. Maaşlarını düzgün alan antrenörlerin de ne kadar maaş aldığı da muammadır.. Amatör kulüplerde yapılmayan sigortanın yanında şimdi de kursların bu kadar fahiş fiyatlara yükseltilmesi benim gibi tüm antrenörleri etkileyecektir ve belki de bir çok kişinin belge alamamasına, bu sayede antrenörlüğü bırakmasına sebep olacaktır..

<br />

Liyakat sahibi, işin ehli antrenörlerin mumla arandığı ülkemizde, bir antrenörü bile kaybetmek bir çok şeyi geriye atacaktır. Bunu engellemek adına, KAMPANYAYI İMZALAYIN ve ANTRENÖRLERİN KURS ÜCRETLERİNİN daha makul fiyata çekilmesini isteyin.. 

<br />

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.. BEKLİYORUZ..! <br />

<br />

<a href="https://www.change.org/p/tff-futbol-antren%C3%B6rlerinin-kurs-%C3%BCcretlerinin-b%C3%BCt%C3%A7eye-uygun-olarak-d%C3%BCzenlenmesi?source_location=petitions_browse"><strong>İMZA KAMPANYASI</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.