"Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" Sempozyumu Ne Zaman Yapılacak?

"Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" Sempozyumu Ne Zaman Yapılacak?

Kamuajans.com - Yıldız Teknik Üniversitesi ve Çamlıca Çocuk Akademisi işbirliğiyle bu yıl ikincisi 11 Mart'ta düzenlenecek, "Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" sempozyumunda uzmanlar okul öncesi eğitimi ele alacak.

Kamuajans.com - Çamlıca Çocuk Akademisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesiyle ortaklaşa, okul öncesi eğitimle meşgul olan herkesin, okul öncesi eğitime dair farklı ve güncel bakış açıları edinebilmeleri için "Etkili Öğretmen, Etkili Çocuk" isimli okul öncesi eğitim sempozyumu düzenlenecek.

Sempozyumda İstanbul Aydın Üniversitesinden Prof. Dr. Belma Tuğrul, "Cınlı kızlar da araba surebılır mı? (Çocuklar neleri merak eder?)", Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden Prof. Dr. Ahmet Akın, "Psiko-Eğitsel Açıdan İnsan", Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan, "Oynuyorum O halde Varım", Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Gülçin Güven, "Gelişimin Kilometre Taşları" ve Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi Kurucusu Uzman Dr. Kerem Dündar, "Geleceğin Öğretmeninin Beyni" konulu bildiri sunacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak sempozyuma katılmak için şimdiye kadar Almanya, Avusturya, Azerbaycan, KKTC ve Türkiye'nin 70 şehrinden yaklaşık 5 bin eğitimci başvurdu.

Sempozyuma okul öncesi öğretmenleri, yardımcı öğretmenler, öğretmen adayları ve psikoloji alanında eğitim almış eğitimciler katılabilecek. 

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.