Eskişehir'de MEM Görevlisi 5 Kişi Tutuklandı

Eskişehir'de MEM Görevlisi 5 Kişi Tutuklandı

KamuAjans.Com-Eskişehir merkezli operasyonda gözaltına alınan öğretmen, okul idarecileri ve milli eğitim şube müdürlerinin de bulunduğu 34 kişiden 5'i tutuklandı

Eskişehir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 34 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 23 Eylül'de Eskişehir, İzmir ve Ankara'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen öğretmen, okul idarecileri ile milli eğitim şube müdürlerinin de aralarında bulunduğu 34 kişinin adliyedeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 5'i, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 12'si savcılıktaki ifadelerinin ardından, 17'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



Anadolu Ajansı  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.