Engelli Öğretmenlere Müsteşar Jesti

Engelli Öğretmenlere Müsteşar Jesti

Kamuajans.com - Geçtiğimiz aylarda yapılan 1500 engelli öğretmen atamasında 200 boş kontenjan oluşmuş Bununla birlikte 150 kadar engelli öğretmen atanamamıştı. Geriye kalan 200 boş kontenjan için ek atama taleplerinin gerçekleşmesi hususunda engelli öğretmenler geçtiğimiz hafta çarşamba günü açlık eylemine gideceklerdi. Ancak engelli Konfederasyonu başkanı sayın Turhan İçli ile engelli Öğretmenler Platformu adına Erhan Dinçer'in MEB ile yazışmaları neticesinde MEB müsteşarı sayın Yusuf Tekin engelli öğretme

Kamuajans.com - Engelli öğretmen Platformu adına görüşmeyi değerlendiren Erhan dinçer, Sayın müsteşarın engelli öğretmenlerin açlık eylemini durdurup kendilerini kabul ettikleri için teşekkürlerini dile getirip ardından,Sayın müsteşarımız Yusuf Tekin sorunlarımızla büyük bir hassasiyetle ilgilenip Kendilerinin de engelli öğretmenlerin mağduriyetinin nasıl en aza indirilecekleri hususunda çalışmalar yaptıklarını, mayıs ayının son haftasında atanmamış engelli öğretmenlere  yeniden bir atama için ilana Çıkacaklarını Hatta mevcuttaki normal öğretmen atamasında oluşacak Norm açıklıklarında mayıs ayı sonundaki engelli öğretmen ataması hususunda kullanacaklarını dile getirdiler.

Diğer taraftan MEB Bakan yardımcısı Sayın Orhan Erdemin bilgisi dahilinde kalem müdürü ile görüşmemiz dede kendilerinin de bu hususta Konuya hakim olduklarını ve Mayıstaki engelli öğretmen atamasının takipçisi olduklarını dile getirdiler.



Engelli öğretmen adaylarına açlık eylemine girmeden böyle bir fırsat tanıyıp sorunu çözdükleri için müsteşarımız Sayın Yusuf Tekin ve bakan yardımcımız Sayın Orhan Erdem'e tekrardan teşekkür etiklerini ve Tek temennilerinin mayıs ayı sonunda ilana çıkılan engelli öğretmen atamasında ön başvuru göz önüne alınıp geriye kalan Tüm engelli öğretmenlerin atanmasıdır.şeklide konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.