Engelli Öğretmene Nöbet Resmileşti

Engelli Öğretmene Nöbet Resmileşti

KamuAjans.Com-MEB Ortaöğretim kurumları yönetmeliğini değiştirdi. Yapılan flaş değişikliklerden biri de bazı öğretmenlerin nöbet görevinden muaf tutulması oldu . Ancak MEB engellilere nöbeti verileceğini yönetmeliğe koyarak engellileri mağdur etti.

MEB Ortaöğretim kurumları yönetmeliğini değiştirdi. Yapılan flaş değişikliklerden biri de bazı öğretmenlerin nöbet görevinden muaf tutulması oldu . Ancak MEB engellilere nöbeti verileceğini yönetmeliğe koyarak engellileri mağdur etti.

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği SON HALİ- Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği 28 Ekim 2016 tarihinde önemli değişklikler yaptı.

MEB Ortaöğretim kurumları yönetmeliğini değiştirdi. Yapılan flaş değişikliklerden biri de bazı öğretmenlerin nöbet görevinden muaf tutulması oldu .

Buna göre ;

Özel Eğitim ile Özel alt sınıf öğretmenler, ana sınıfı öğretmenleri nöbet görevinden muaf tutuldu.

ğ) Özel eğitim sınıflarında görev yapan özel eğitim öğretmenleri ile çocuk gelişimi alanına ait uygulama ana sınıflarında görev yapan okul öncesi öğretmenleri nöbet görevinden muaf tutulur.”

Engelli öğretmenlere nöbet verilebilecek. Engelli öğetmenler bu muafiyet durumunun dışında tutuldu.

Engelli öğretmenlere nöbet verilip verilmeyeceği belirtildi. Buna göre Engelli öğretmenler engelli çocuğu olan öğretmenler de nöbet tutacaklar;

g) Engelli öğretmenler ile engelli çocuğu bulunan öğretmenlerin nöbetlerinin belirlenmesinde gün ve saat tercihlerine öncelik verilerek düzenleme yapılır.



Ajanskamu 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.