Ek Atamadan Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden İstenecek Belgeler

Ek Atamadan Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden İstenecek Belgeler

Kamuajans.com - 8 Aralık 2017 tarihinde yapılan 2017 Aralık Sözleşmeli İlk Atama Sonuçları (Ek Atama)'na göre Ek Atamadan Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden İstenecek Belgeler şöyle:

Kamuajans.com - Hakkâri ve İlçelerine atanan "sözleşmeli aday öğretmenler" yukarıda istenilen evrakları 15 gün içerisinde Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Atama Şubesine elden teslim etmeleri gerekmektedir.<br />

<br />

<strong>Ek Atamadan Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerden İstenecek Belgeler</strong>

<br />

1) T.C Nüfus Fotokopisi (1 adet)

2) Son altı ay içinde çekilmiş (3 adet vesikalık fotoğraf)

3) Atamaya esas öğrenim belgelerinden; diploma veya geçici mezuniyet belgesi, yurtdışı yükseköğretim kurumu mezunları için en son alınan denklik belgesinin aslı ve Fotokopisi.

4) Sabıka Kaydı (Sabıka kaydı bulunanlar mahkeme kararları ve örneklerini beraberinde getirmeleri gerekmektedir.)

5) Atanacakları alana göre; Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Belgesi  veya Pedagojik Formasyon Belgesi (Bu belge, özel öğretim okullarında adaylığı kaldırılmış olanlardan, eğitim fakültesi mezunlarından istenmeyecektir.)

6) Felsefe bölümü mezunlarından; 16 kredi Sosyoloji, 16 kredi Psikoloji aldığına, Sosyoloji Bölümü mezunlarından ise 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığına dair belge.

7) Elektronik Başvuru Formunun bir örneği 

8) Mal bildirimi belgesi (İl Millî Eğitim Müdürlüklerinden sağlanacaktır).

9) Araştırma Hastanesi, Üniversite Hastaneleri ve Devlet Hastanelerinden alınacak olan Türkiye’nin her yerinde görev yapabileceğine dair Sağlık Kurul Raporu.

10) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu Fotoğraflı  (2 Adet )

<br />

NOT: Hakkâri ve İlçelerine atanan Sözleşmeli Aday Öğretmenler yukarıda istenilen evrakları 15 gün içerisinde Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Atama Şubesine elden teslim edeceklerdir.

<br />

<a href="http://hakkari.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2017_12/11140424_GYvenlik_AraYtYrmasY_ve_ArYiv_AraYtYrmasY_Formu_.doc"><strong>Güvenlik araştırması ve arşiv araştırması formu için tıklayınız.</strong></a> <br />

<br />

Hakkari İl MEM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.