Eğitime Hizmet Eden Tüm  Personeller Hazırlık Ödeneği Almalı

Eğitime Hizmet Eden Tüm Personeller Hazırlık Ödeneği Almalı

KamuAjans.Com – Kamu Personeli Danışma Kurulu toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu başkanlığında yapıldı.Toplantıda memurlara yönelik bir çok konunun iyileştirilmesi yönünde görüşmeler yapılırken başlıklardan biri eğitimde öğretim yılına hazırlık ödeneği talebi konusu gündeme geldi.

Öğretmenler arasında kırtasiye yardımı olarak da ifade edilen eğitim öğretime hazırlık ödeneği bugün gerçekleştirilen kamu personeli danışma kurulu toplantısında yetkili sendika tarafından gündeme getirildi.

Öğretime hazırlık ödeneğinden öğretmenlerle birlikte eğitime hizmet eden türm personellerin yararlanması yönünde görüş bildiren memur sen diğer bakanlık personellerinde eğitime hizmet edenlerininde bu ödemeyi alması gerektiğini belirtti.

657 sayılı Kanun’un ek 32. maddesine göre ödenmekte olan öğretim yılına hazırlık ödeneği, öğretmenlerle birlikte eğitim ve öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde emek sarf eden öğretmen haricindeki kadrolarda görevli diğer Bakanlık personeline de verilmeli.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.