Eğitimde Güzel Bir Yarış Olsun İstiyoruz

Eğitimde Güzel Bir Yarış Olsun İstiyoruz

KamuAjans.Com-Uşak Valisi Okur: "Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte olsunlar, daha iyi projeler geliştirsinler. Tüm okullarımız, herkesin kendi çocuğunu severek, isteyerek ve iyi sonuçlar elde edebilme noktasında şüphe duymayacağı, gönül rahatlığıyla çocuklarını teslim edebileceği eğitim kurumları olsun istiyoruz. Eğitimde güzel bir yarış olsun istiyoruz. Bu yarış ülkemizin kalkınma ve gelişmesine hizmet edecektir, eminim." dedi.

Uşak Valisi Ahmet Okur, 15 Temmuz darbe girişiminin çok eğitimli, çok bilgili, çok tecrübeli ama vatan ve millet sevgisinden yoksun, beyinlerini kullanmaktan aciz, uzaktan kumandalı hain bir güruh tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Okur, Öz Merkez Toplantı Salonu'ndaki "Eğitimde Kalitenin Artırılması" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin eğitim alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiğini, eğitim alanındaki projelerle Uşak'ın Türkiye'de örnek olmasını hedeflediklerini dile getirdi.

Yeni eğitim-öğretim yılında yeni hedefler doğrultusunda eğitimde kaliteyi artırmayı hedeflediklerini ifade eden Vali Okur, şöyle konuştu:

"Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte olsunlar, daha iyi projeler geliştirsinler. Tüm okullarımız, herkesin kendi çocuğunu severek, isteyerek ve iyi sonuçlar elde edebilme noktasında şüphe duymayacağı, gönül rahatlığıyla çocuklarını teslim edebileceği eğitim kurumları olsun istiyoruz. Eğitimde güzel bir yarış olsun istiyoruz. Bu yarış ülkemizin kalkınma ve gelişmesine hizmet edecektir, eminim." dedi.

Ahmet Okur, eğitimde çıtayı yükseltmenin sadece yüksek sınav notları almaktan geçmediğini belirterek, "15 Temmuz darbe girişimi, çok eğitimli, çok bilgili, çok tecrübeli, vatan ve millet sevgisinden yoksun, beyinlerini kullanmaktan aciz, uzaktan kumandalı hain bir güruh tarafından gerçekleştirilmiştir. İşte bu yüzden insan hayatında ve milletlerin geleceğinde eğitim son derece önemli bir süreç. Aziz milletimiz bir daha böyle acılar yaşamasın diye var gücümüzle eğitim seferberliğimize destek vermeliyiz. Ailelerin ikinci adresi okullarımız olmalı, okulları hayatın içine ekleyebilmeli, okul idarecilerimiz okullarını bulunduğu mahallenin bir ilim irfan yuvası haline dönüştürülmesinde kendilerini gösterebilmelidirler. Yaşarken çok yüksek bedeller ödediğimiz bu coğrafyada kaim ve daim olabilmek için yeni nesillerimizi çok dikkatli ve özenli yetiştirmeliyiz." diye konuştu.



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.