Eğitimcilere Yarıyıl Tatilinde Özel Günler İkrazı

Eğitimcilere Yarıyıl Tatilinde Özel Günler İkrazı

Kamuajans.com - İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığınca 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl tatiline özel ikraz uygulaması başlatılmıştır.

Kamuajans.com - İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı(İLKSAN) 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı, Yarıyıl tatilinde, eğitimcilerin finansal ihtiyaçlarının özel nema oranları ve uygun vadelerde geri ödenmesine imkân tanıyacak şekilde karşılanması amacıyla “Yarıyıl Tatili Özel Günler İkrazı” uygulanması kararı aldı. 

İLKSAN Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 16 Ocak 2017 tarihinde başlatılacak olan Yarıyıl Tatili özel Günler İkraz uygulaması 17 Şubat 2017 tarihinde sona erecektir.

Sandık üyesi Öğretmen ve eğitim çalışanlarının mevcut durumda, sandığa borçları olup olmadığına bakılmaksızın 5000.-TL’ye kadar ve 12 ila 24 ay vade ile verilecek ikraz meblağı için %0,91 ila %1 arasında nema masrafı alınacak olup, 5000.-TL ikraz alan bir üye 12 aylık sürede aylık 441,70.-TL geri ödemede bulunacak ve aylık geri ödemeler, doğrudan kişilerin maaş tahakkukundan kesilecektir.

Daha önceden Sandıktan Özel Günler ikrazı kullanan üyeler ise bu ikrazlarından kalan borçlarını defaten kapatmaları halinde yeniden Özel Günler İkrazı kullanabileceklerdir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.