Eğitimci-Yazar Sedat DEĞER Kimdir?

Eğitimci-Yazar Sedat DEĞER Kimdir?

Kamuajans.com - Eğitim camiasının keskin kalemi olan bugüne kadar yazdığı yazılar ile gündeme bomba gibi düşen Eğitimci Yazar Sedat DEGER’in ağzından bugüne kadar hiç duyulmamış bilgiler kısaca “Sedat DEGER” başlığıyla siz değerli okuyucular için yayınlıyoruz.

1. Eğitim’in güncel konuları hakkında 200’ü geçen yazısı bulunmaktadır. Aynı zamanda tüm eğitim çalışanlarının özlük hakları, mali hakları ve öğretmenlerin yer değiştirme ile atamaları hakkında görüş yazıları kaleme almakta.

2. Halen asıl mesleği olan ve çok sevdiği öğretmenliğine devam etmekte.

3. Devamlı bir şekilde eğitim ile ilgili makale ile yazılarına 2012 yılında başladı. İlk amatör yazısını ise 2011 yılında kaleme aldı.

4. Eğitim camiasında eğitim mevzuatına ve hukukuna dayalı fikir ile tespitlere dayalı yazıları ile tanınmakta.

5. Yazdığı yazılar birçok memur ve haber sitelerince yayınlanmakta ve her yazısı bu şekilde yüz binlerce eğitim çalışanına ulaşmaktadır.

6. Yazı yazmaya önce hobi olarak başlasa da zamanla öğretmen ve eğitimcilerin yazılarını bir hayli okumaları ve geri dönütler aldıkça bu işi sorumluluk olarak yürütmeye başladı.

7. Özellikle yazı yazmaya başladığı sene sadece bir yazısının  bir sitede 350 bin civarı kişi tarafından okunmasıyla birlikte  araştırma ve  tespitleriyle  yazılarına  dökülenlerin, aslında birçok eğitimcinin  içini yansıttığını ve  ihtiyaç duyduğu bilgiler olduğunu gördü ve yazılarına arttırarak devam etti.

8. Yazılarımı kaleme almamın yanı sıra her gün birçok tanımadığı  eğitimcinin  sorularını yanıtlamakta ve sorunlarına çözüm getirmeye çalışmakta.

9. Yazısını yazarken içinden gelen sesin eğitimci arkadaşların sesiymiş gibi hissederek kaleme aldığını  ve araştırdığı konunun birçok eğitimcinin ihtiyaç duyduğu, merak ettiği konu olduğuna inanarak yazıya dökmekte.

10. Eğitimin sorunlarını dile getiren tüm eğitimci yazarların birleştirecek eğitimci yazarlar derneğini faaliyete geçirmek üzere.

11.Ayrıca “Öğretmen hakları ve hukuku-1” adlı kitap çıkartmak üzere.


Sedat DEĞER Kimdir?

Mardin’in Kızıltepe İlçesinde doğan Sedat  DEĞER ilk, orta ve lise öğrenimini Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bitirdi. Lisans eğitimini Denizli Pamukkale Üniversitesinin Fen ve Teknoloji Öğretmenliği  bölümünde aldı. Mezun Olduktan Sonra sırası ile Hakkari ve Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde görev yaptı. DEĞER, 2012 Yılından beri Muğla’nın Milas ilçesinde öğretmenliğine devam ediyor. Değer’in yazıları birçok eğitim ve memur sitelerince de paylaşılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.