Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) Başlıyorr

Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ) Başlıyorr

KamuAjans.Com-Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün düzenlediği “Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi” nin ikincisi 4-5 Kasım 2016 tarihlerinde Ankara The Green Park Otel’de gerçekleştirilecek.

Bu zirve ile Eğitimde FATİH Projesi bağlamında eğitim teknolojileri üzerinde çalışan yerli ve yabancı akademisyenleri, karar vericileri, uzmanları, öğretmenleri, her seviyeden ilgili öğrencileri, sivil toplum temsilcileri ile özel sektörü bir araya getirerek teorik ve pratik bilgilerin tartışıldığı ve paylaşıldığı bir ortam oluşturmak amaçlanıyor.

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı’nın açılış konuşmaları ile başlayacak olan zirvede 1700’den fazla katılımcı, 154 konuşmacı yer alacak. Ayrıca zirvede 21 oturum, 3 panel ve 30 atölye çalışması yapılacak. Bu çalışmalar, “Kodlama, Kod Eğitimi”, “Geleceğin Teknolojik Sınıfları”, “Oyun Tabanlı Öğrenme, Eğitsel Oyun”, “Eğitimde Mobil Öğrenme”, “e-İçerik Oluşturma/e-İçerik Oluşturma Araçları”, “Üç Boyutlu Teknolojiler”, “Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı”, “Eğitimde Etkin ET (Etkileşimli Tahta) Kullanımı”, “Eğitimde Engelsiz Bilişim”, “Özel Öğretim Okulları’nda Teknoloji Kullanımı”, “STEM”, “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme”, “Robotik”, “Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi”, “Uzaktan Eğitim”, “Öğrenci Merkezli Eğitimde Teknoloji Destekli Başarılı Uygulamalar” ana başlıkları altında gerçekleştirilecek.

Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi programına http://fatihprojesietz.meb.gov.tr web adresinden ulaşılabilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.