Eğitim Sistemi Değişikliğine,1+5+3+3 Önerisi

Eğitim Sistemi Değişikliğine,1+5+3+3 Önerisi

KamuAjans.Com-Eğitim sistemi değişikliğine,1+5+3+3 önerisi.Cumhuriyet halk partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur’da gerçekleştirilen Eğitim Çalıştayı’na katıldı.

Eğitim sistemi değişikliğine,1+5+3+3 önerisi.Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur’da gerçekleştirilen Eğitim Çalıştayı’na katıldı.

Eğitim çalıştayında basına kapalı yapılan oturumda genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında devlet yurtlarının yetersiz kaldığı ve öğrencilerin cemat kuruluşları vakıflar ve dernek kuruluşlarınınyurtlarına teslim edildiğini ve bu sorunun toki tarafından yurt inşaatları ile kapatabileceğini,ve bir yılda istenirse çözüme kavuşabilecegini söylededi.

Konuşmasının satır başlarında ise

Türkiye; laik, demokratik ve özgürlükçü eğitim sisteminden giderek uzaklaşıyor. Dini eğitimin verilmesine karşı değiliz ama eğitimin dinselleştirilmesine, tek tipçi eğitim sistemi dayatılmasına karşıyız” dediği öğrenildi.

KılıçDaroğlu Sadece FETÖ değil hiçbir cemaat eğitim sisteminde yer almasın dedi. Birde eğitim sisteminin 1+5+3+3 olması konusunda öneride bulundu..

kamudanhaber.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.