Eğitim Çalışanlarına Verilen Sözler Yerine Getirilmelidir

Eğitim Çalışanlarına Verilen Sözler Yerine Getirilmelidir

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, eğitim, teşkilat eğitimi, sendikal çalışmalar, alanda yaşanan sorunlar, eğitim çalışanlarının talepleri gibi birçok konunun görüşüldüğü toplantının açılışında konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, eğitimin önemine dikkat çekerek, “Eğitimin kök sorunlarına yönelik atılan adımları, çözüm konusundaki samimi yaklaşımları görüyor ve takdir ediyoruz. Sendika olarak, doğru olmayan, yolunda gitmeyen işleri eleştirdiğimiz gibi, hakkı teslim etme hususunda da duyarlıyız. Eğitim çalışanlarını heyecanlandıran, umutlandıran çalışmalar yapılmakla birlikte, hâlâ acilen çözüme kavuşturulmayı bekleyen pek çok sorun bulunmakta, verilen sözlerin yerine getirilmemesinden, Eğitim Vizyonu’da yer alan başlıklara ilişkin adımların atılmamasından kaynaklanan umutsuzluk da giderek artmaktadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması, öğretmen odalarını, eğitim çalışanlarını mutlu edecek çalışmalar yapmaktan, beklentileri karşılamaktan geçmektedir. Bu anlamda, başta Millî Eğitim Bakanlığı olmak üzere, bütün yetkilileri bu konuda daha hassas davranmaya çağırıyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.