EBA'da Suriyeli Çocukların Eğitimi İçin Metaryellerin Yer Alması

EBA'da Suriyeli Çocukların Eğitimi İçin Metaryellerin Yer Alması

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından eğitim materyalleri konusunda resmi yazı yayınlandı. Buna göre; EBA'da Suriyeli çocukların eğitimi için metaryellerde yer alacak.

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

Sayı: 88013337-115-E.11937513

Konu: Eğitim Materyalleri

25.10.2016

DAĞITIM YERLERİNE

Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı ülkemize sığınan Suriyeli mülteci öğrencilerin ''geçici eğitim merkezlerinden örgün eğitim okullarına alınması'' sürecine katkı sağlamak amacıyla FATİH Projesi içerik bileşeni olarak www.eba.gov.tr adresinde yayın yapan Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'da Suriyeli öğrencilerin eğitiminde kullanılabilecek materyallerin yer alacağı bir modül oluşturulması planlanmaktadır. 

Bu amaçla Genel Müdürlükler, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve diğer kurum/kuruluşlar tarafından üretilen ve üretilecek olan kitap, dergi, broşür, döküman, video, ses dosyası, animasyon vb. materyallerin söz konusu modülde yer almak üzere web ortamında yayına elverişli formatlarda Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne gönderilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Bilal TIRNAKÇI

Bakan a.

Genel Müdür

Dağıtım:

Gereği:

A ve B Planı

Bilgi:

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Türk Kızılayı

Yunus Emre Enstitüsü

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR)

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.