Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan ASLAN'ın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan ASLAN'ın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

KamuAjans.Com-Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Aslan, Sur ve Yenişehir İlçesindeki Okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sur İlçesi İskenderpaşa İlkokulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan Aslan’a; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ali Ok, Hüsamettin Atlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Naif Keleş ve Ebubekir Ekin, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Uçak, MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı ve dernek üyeleri eşlik etti.

İskenderpaşa İlkokulunda Okul Müdürü Mustafa Bozkuş ve öğretmenler tarafından karşılanan İl Müdürü Aslan, okul idarecileriyle bir süre görüşüp okul hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğretmenlerle görüştükten sonra okulu gezip öğrencilerle de görüşen Aslan ve beraberindekiler, toplu fotoğraf çekiminin ardından okuldan ayrıldı.

Daha sonra Yenişehir İlçesi Şehit Bahtiyar Er İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı ile yönetim kurulu üyeleri ve Diyarbakır Ticaret Borsa Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayhan, Okul Müdürü Yahya Kamçı ve okul idarecileri tarafından karşılandı.

Okulun ilahi korosunun mini konserinin ardından okulda çeşitli incelemelerde bulunan İl Müdürü Aslan, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle görüştükten sonra Okul Müdürü Yahya Kamçı’dan okul ile ilgili bilgi Alan İl Müdürü Aslan, toplu fotoğraf çekiminin ardından okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.