Diyanetten Üniversite Öğrencilerine Özel Yarışma

Diyanetten Üniversite Öğrencilerine Özel Yarışma

Kamuajans.Com – Diyanet İşleri Başkanlığı, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle 81 ilde üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü yarışma düzenleyecek. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı", "Sorularla İslam" ve "Hayatın Tekrarı Yok" eserlerinin kaynak alınacağı yarışma, örgün veya açık öğretime devam eden 17-28 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerini kapsıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Hz. Peygamber'in doğumu olan Mevlid-i Nebi haftası kapsamında 81 ilde üniversite öğrencilerine yönelik umre ödüllü yarışma yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Hz. Muhammed ve Evrensel Mesajı", "Sorularla İslam" ve "Hayatın Tekrarı Yok" eserlerinin kaynak alınacağı yarışma, örgün veya açık öğretime devam eden 17-28 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerini kapsıyor.

Son başvuru tarihi 19 Kasım olarak belirlenen yarışma için başvurular, "www.yarisma.diyanet.gov.tr" sitesi üzerinden bireysel olarak yapabilecek.

Yarışmaya ilişkin tüm duyurular ise "www.yarisma.diyanet.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

Fatih Türkyılmaz

aa 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.