Diyanet'ten Velilere Çağrı

Diyanet'ten Velilere Çağrı

KamuAjans.Com-Diyanet İşleri Başkanlığı her cuma günü namaz öncesi "Asr suresi'nin öğrettiği hakikatler" başlıklı bir hutbe hazırladı.Hutbenin sonunda yer alan bölümde, Diyanet tarafından öğrenci velilerine çağrı yapıldı.

Eğitim sisteminde var olan seçmeli dersin seçimi konusunda öneride bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı seçmeli ders seçim sürecinin süresinin dolmasına kısa bir süre kala İslamı ve Peygamber Efendimizin hayatını anlatan dersleri seçmeye teşvik etti.

İşte Cuma Hutbesinin Sonunda Cemaat İle Paylaşılan Seçmeli Ders Bölümü;

Kıymetli Kardeşlerim! Hutbemizi bütün mümin kardeşlerimiz için önemli olduğuna inandığım bir hususu hatırlatarak bitirmek istiyorum. Okullarımızda ders seçme süreci 24 Şubat 2017 tarihine, yani önümüzdeki Cuma gününe kadar devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı okullarımızda tercihe bağlı olarak okutulan Kur'an-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin Hayatı derslerini seçmeye teşvik edelim. Çocuklarımıza Yüce dinimiz İslam'ı, Kerim Kitabımız Kur'an'ı, Peygamberimizin

örnek hayatını öğretmenin anne babalar olarak üzerimize düşen dini bir vazife olduğunu unutmayalım." 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.