Diplomaya Bağlı Alan Değişikliği Bu Yıl Çözülmeli

Diplomaya Bağlı Alan Değişikliği Bu Yıl Çözülmeli

KamuAjans.Com-Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk geçen yıl gündeme getirdiği ve belli bir noktaya getirdikleri diplomaya bağlı alan değişikliğinde bu yıl somut adımlar atılmasını bekliyor.

Geçen yıl diplomaya bağlı alan değişikliği konusunda çok uğraşmış, MEB'den de olumlu cevap almıştık, ancak MEB son dakika da vaz geçmişti.Diplomaya bağlı alan değişikliğinin bu yıl mutlaka sonuçlandırılmasını istiyoruz ki, son derece haklı bir taleptir.

MEB açıklama yapmalıdır.Aslında yönetmelikte de olan ancak MEB tarafından ısrarla uygulanmayan dip. bağlı alan değişikliğindeki eksik bir takvime bağlı olmamasıdır.Diplomaya bağlı alan değişikliğini yönetmeliğe rağmen yapmayan MEB, aslında kendi mantığına açıkça ters düşmektedir.

Bu büyük bir tenakuzdur.MEB artık dip. bağlı alan değişikliği konusunda hem kendine ters düşmekten kurtulmalı hem de beklentilere uygun davranmalıdır.Yakışan budur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.