Destek Odası Öğretmenleri Mağdur!

Destek Odası Öğretmenleri Mağdur!

Kamuajans.com – Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli destek odası öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28 Mart 2020 tarihinde yayımlanan yazı ile mağdur olduklarını belirtiyorlar.

Okurumuzdan bizlere ulaşan mail;

İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde kadrolu sınıf öğretmeni iken il merkezinde bir ilkokulda Kadrolu sinif Öğretmeni olarak Destek Odasında haftalık 30 saat olarak ilave ek ders değil asli ek ders(maaş karşılığı) karşılığı görevlendirildim.

Öncelikle içinde bulunduğumuz sağlık nedenlerinden dolayı Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un da ön gördüğü gibi devlet kadrosunda çalışan öğretmenlerimizin ek ders ücretleri de dahil, hiç bir şekilde maddi konuda mağdur edilmeyeceği yazılı olarak beyan edildi. Buna istinaden, bizde sınıf olarak 5 kaynaştırma öğrenciye ders yapmaktaydım.

Biz de müfredat kapsamında öğrencilerimize ders yapıyoruz. Yaptığım görev kurs programı değildir!

Tüm Türkiye’yi kapsayan Destek Odalarında görev yapan öğretmenlerin ek ders ücretlerimiz ödenmemekte ve öğretmenler mağdur edilmektedir. Herkes aynı iş yapıyor fakat aynı ücreti almıyor. Ücretli, Usta öğretici ek derslerini aldı. Diğer kadrolu öğretmenlere ödenip bize ödenmeyen

bu hatanın bir an önce yetkililere iletilip düzeltilmesini rica ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.