Danıştay ,+4 Yılını Dolduran Müdür Yardımcıları Konusunda Karar Aşamasında

Danıştay ,+4 Yılını Dolduran Müdür Yardımcıları Konusunda Karar Aşamasında

KamuAjans.Com-Bilindiği üzere Danıştay ,Türk Eğitim Sen'in +4 yılını dolduran Müdür Yardımcıların atamasına dair açmış olduğu dava ve Eğitim İş tarafından Müdür Yardımcılığı Sınavında Atatürk İlke Ve İnkilap konularında soru sorulmadığı için açmış olduğu davalarda yürütmeyi dudurma kararı vermişti.

MEB Danıştayın vermiş olduğu Y.D kararı sonrası Danıştay İdari Dava Dairleri Kurulunda Yürütmeyi Durdurma Kararına itiraz etmişti.

MEB tarafında sınava girenlerin mağdur olmaması adına sınav puanı ile atamalar yapılmasına rağmen +4 yılını dolduranların ise YD kararından dolayı şu ana kadar bir işlem tesis etmeyip görevlerini uzatmadı.

İşte özelikle +4 yılını dolduranlar için önem taşıyan MEB'in itirazına Uyayap sisteminden incelediğimizde Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından gündeme alınmış olup karar aşamasında olduğu ve MEB'in itirazının çok yakın bir zamanda karara bağlanacağını söyleyebiliriz .

İşte +4 yılını dolduran müdür yardımcıları konusundaki dosyaya ait bilgiler



Ayrıca bundan sonra yapılacak olan Müdür Yardımcılığı sınavında Atatürk İlke ve İnkilapları konusunda soruların sorulup sorarmayacağına dair itarazında karar aşamasında olduğunu görmekteyiz.

İşte Atatürk İlke Ve İnkilarpları konusundaki dosyaya ait bilgiler



MEBPERSONEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.