Çevre Bakanlığından Öğrencilerin Ödevlerine Destek

Çevre Bakanlığından Öğrencilerin Ödevlerine Destek

KamuAjans.Com-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki Bilgi Edinme Sistemi, Bakanlığın çalışmalarına ilişkin ödevleri bulunan öğrencilere yardımcı oluyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Bilgi Edinme Sisteminin, Bakanlığın çalışmalarına ilişkin ödevleri bulunan öğrencilere yardımcı olduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği bünyesinde hizmet veren Bilgi Edinme Sisteminin öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Bakanlığa daha çok çevre ve kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi edinme taleplerinin geldiği ifade edilen açıklamada, öğrencilerin de ödevleriyle ilgili çalışma yapmak için isteklerde bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaç yılında ve niçin kuruldu?', 'Bakanlığın faaliyet alanları nelerdir?' gibi bilgi isteğinde bulunan öğrenciler ayrıca bakanlığı tanıtan broşür gibi dokümanlar da talep ediyor. Öğrencilerin talepleri, Bakanlıktan talepte bulunan her vatandaş gibi Bilgi Edinme Sistemiyle hızlı bir şekilde hazırlanarak kendilerine ulaştırılıyor.

Bilgi Edinme Sistemi, bütün devlet kurumlarında kurulması zorunlu hale getirilmiş bir birimdir. Sistem ile eşitlik, tarafsızlık ve açıklık ilkelerine uygun olarak kişilerin bilgi edinme hakkını kullanmaları amaçlanıyor."



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.