BTR Öğretmen Sorunları Anketi

BTR Öğretmen Sorunları Anketi

KamuAjans.Com-"BT Rehber Öğretmenlerin Karşılaştıkları Sorunların Belirlenmesi ve Verimliliklerinin Artırılmasına Yönelik Çözüm Önerileri" adlı araştırma için Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokullarda, Din Eğitimi Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokul ve liselerde. Orta Öğretim (ienel Müdürlüğüne bağlı liselerde araştırma yapılması ilgi yazı ile uygun görülmüştür.

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü

Sayı: 37805372-605.01-E.7456566

Konu: BTR Öğretmen Sorunları Anketi

24.05.2017

............VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

İlgi: Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürlüğünün 11.05.2017 tarihli ve 6759470 sayılı izin yazısı.

''BT Rehber Öğretmenlerin Karşılaştıkları Sorunların Belirlenmesi ve Verimliliklerinin Artırılmasına Yönelik Çözüm Önerileri'' adlı araştırma için Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokullarda, Din Eğitimi Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokul ve liselerde, Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerde araştırma yapılması ilgi yazı ile uygun görülmüştür.

Araştırmada kullanılacak olan anket anket.meb.gov.tr adresinde 1 Temmuz 2017 tarihine kadar erişime açık olacaktır.

Söz konusu çalışmada öğretmenlerimizin görüşleri bakanlığımız politikalarının belirlenmesi ve geliştirilmesi sürecinde önem arz ettiğinden, anketin 1 Temmuz 2017 tarihine kadar ilinizdeki ortaokul ve lise düzeyindeki okullarda BT Rehber Öğretmenler tarafından uygulanması hususunda;

Gereğinizi rica ederim.

Eyyüp TANYILDIZ

Genel Müdür V.

Dağıtım:

Gereği:

81 İl Valiliğine

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.