Bir İlkokulda Örnek Çalışmalar

Bir İlkokulda Örnek Çalışmalar

Kamuajans.com – İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yer alan Ayazma İlkokulu örnek çalışmalara imza atıyor. Yaşlı ve engelli koordinasyon merkezindeki vatandaşlarımızla kahvaltıda buluştular

Arnavutköy Yaşlı ve Koordinasyon Merkezini ziyaret eden öğrenciler ziyaret sonrası vedalaşırken “ Biz de bekleriz” diyerek Yaşlı vatandaşlarımız İle okullarında kahvaltıda buluştular. Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Sercan KURT; öğretmenimiz Semih ÇETİN’ den böyle bir diyaloğun kendisine geldiğini ve konuyu duyduğunda kendilerininde ağırlamaktan ve öğrencileriyle buluşturmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi. “Farklılıklarımızla Yaşıyoruz, Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi” Kapsamında yaşlılar İle öğrencilerin buluşmasından mutlu olduğunu söyleyen Okul Müdürü Sercan KURT, Büyüklerimizin torun sevgisine hasret kaldığı ve bunu bir nebze olsun burada gidermeye çalıştıklarını belirtip ,büyüklerimizin duygusal anlar yaşadığını söyledi.

ÖĞRENCİLERİN İLGİLERİNE UYGUN KÖŞELER

Ayazma İlkokulu sadece sosyal sorumluluklar üstlenmeyip öğrenciler için okulda ilgileri doğrultusunda çalışma alanları da oluşturmaya devam ediyor. Öğrenciler için Kitap İlgi Köşesi, Bilim İlgi Köşesi ve Müzik İlgi Köşesi oluşturup öğrencilerin ilgilerine göre çalışma yapabilecekleri alan oluşturulmuş.

ÖĞRENCİLER İÇİN YETENEK ATÖLYELERİ MEVCUT

Okulda öğrencilerin için Yetenek Atölyesi de olduğunu söyleyen Okul Müdürü Sercan KURT “Öğrenciler yetenekleri doğrultusunda Resim yapabiliyor, Masa tenisi oynayabiliyor ve satranç- zeka oyunları da oynayabiliyor” dedi.

HALK OYUNLARI, BAĞLAMA ve KARATE KURSU DA MEVCUT

Okulda Halk Oyunları Kursu, Karate Kursu ve Bağlama Kursunun olduğunu söyleyen Okul Müdürü Sercan KURT, yaklaşık 100 öğrencinin karate kursuna, 50 öğrencinin bağlama kursuna ve 40 öğrencinin de halk oyunları kursuna katıldığını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.