BİLNET Okulları Çayyolu Kampüsü İlk ve Ortaokulu Eğitim Hayatına Başladı

BİLNET Okulları Çayyolu Kampüsü İlk ve Ortaokulu Eğitim Hayatına Başladı

Kamuajans.com - Bilfen şirketler grubunun yenilikçi bir eğitim anlayışıyla, hayata geçirdiği Bilnet Okulları Çayyolu Kampüsü İlk ve Ortaokulu 15 Ağutos 2017 tarihi ile Eğitim-Öğretim dönemine başlangıç yaptı.

Kamuajans.com - “Doğru Eğitim, Doğru Gelecek”  ilkesiyle yola çıkan Bilnet Okulları, Çayyolu kampüsü yeni öğretim yılında ülkemizin aydınlık yüzü olacak ve geleceği şekilledirecek  genç bireylere rehberlik etmek hedefiyle çalışmalarına başladı.

Dinamik, alanında uzman yönetici ve öğretmen kadrosuyla hizmetiçi eğitim sürecinin ilk etabına Ankara’da  devam eden Bilnet Okulları Çayyolu Kampüsü, önümüzde ki hafta İstanbul Bilnet Okulları Genel Müdürlüğünde başlayacak Türkiye Geneli Bilnet Okulları Eğitim Çalıştayı ile dönem hazırlıklarına devam edecek.

Hizmetiçi Eğitim çalışmaları, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Necati CEMALOĞLU’nun verdiği “Lider Öğretmenlik” semineri ve devamında Bilnet Okulları Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Bilimleri Bölüm Başkanları’nın ziyareti ve rehberlikleriyle hız kazandı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.