Bakanlık Maarif Müfettiş Açıklaması

Bakanlık Maarif Müfettiş Açıklaması

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bakanlık Maarif Müfettiş Mülakat Sonuçları'nın açıklanmasının ardından kişisel twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Koncuk, açıklamalarına ''Bakanlık müfettişliği sonuçları açıklandı ve 475 maarif müfettişi bakanlık müfettişi olmaya hak kazandı. Hayırlı uğurlu olsun.'' diyerek başladı.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 1 milyon çalışanı olan MEB'i 500 müfettiş ile teftiş etmenin mümkün olmayacağını bu sebeple alımların devam etmesi gerektiğini vurguladı. MEB'in yakın zamanda 500 müfettiş ile bu işlerin yürümeyeceğini anlayacağını ellerinde bulunan müfettişlerin mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden İsmail Koncuk, ''bu işlerin 500 müfettiş yürümeyeceğini ve yol alınamayacağını anlamak için, mevcut müfettişlerin iş yükü istatistiklerine bakmak yeterlidir.'' dedi.

İsmail Koncuk, kazanan müfettişleri yoğun bir temponun beklediğini, iş yüklerinin düşünüldüğünde işleri takip etmenin, sonuçlandırmanın hiç kolay olmayacağını sözlerine ekledi. ''Kazanmak, kaybetmek diye bir şey zaten söz konusu değildir,'' diyen İsmail Koncuk, problemin kadro yetersizliği olduğu görüşünde. İsmail Koncuk, açıklamalarına tüm müfettişlere başarılar dileyerek son verdi.

İSMAİL KONCUK'UN AÇIKLAMALARI

Bakanlık müfettişliği sonuçları açıklandı ve 475 maarif müfettişi bakanlık müfettişi olmaya hak kazandı.Hayırlı, uğurlu olsun.

1 milyon çalışanı olan MEB'i 500 müfettiş (25 kişi daha alınacak) ile teftiş etmek mümkün değildir. Bu sebeple alımlar devam ettirilmelidir.

MEB'in yakın zamanda 500 müfettiş ile bu işlerin yürümeyeceğini anlayacaktır. Elimizde bulunan müfettişlerimiz mutlaka değerlendirilmelidir.


Bu işlerin 500 müfettiş yürümeyeceğini ve yol alınamayacağını anlamak için, mevcut müfettişlerin iş yükü istatistiklerine bakmak yeterlidir.

Kazanan müfettişlerimizi yoğun bir tempo beklemektedir, iş yükleri düşünüldüğünde işleri takip etmek, sonuçlandırmak hiç kolay olmayacaktır.

Kazanmak, kaybetmek diye bir şey zaten söz konusu değildir, problem kadro yetersizliğidir. Bu sebeple tüm müfettişlerimize başarı diliyorum.

KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.