Bakan Yılmaz'dan Öğretmenlere Not Verilmesi Konusunda Açıklama

Bakan Yılmaz'dan Öğretmenlere Not Verilmesi Konusunda Açıklama

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, öğretmenlere, veliler ve öğrenciler tarafından not verilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Türk Milli Eğitiminin geçmişe kıyasla çok iyi bir noktada olduğunun altını çizen İsmet Yılmaz, "Öğretmenlerimizin başarılarını nasıl ödüllendirelim? Hangisini yurt dışına gönderelim? Hangisini uzman öğretmene, hangisini başöğretmene geçirelim? Hangisini bakanlıkta daha iyi bir mevkiye getirelim? Dolayısıyla bunların başarısının değerlendirilebilmesi için de bunlara ihtiyaç vardır. Nasıl yapılacak? Orada da paydaşlarımızın görüşünü alacağız. Üniversitelere gönderdik. Dört tane büyük sendikaya da teslim ettik. Görüşünüz neyse bize bildirin diye. Şimdi arkadaşlarımız üniversitelerden, sendikalardan gelen görüşler üzerinde çalışıyor. Eğitim ailemizin hiçbirisinin mutabık kalmayacağı veya onları rahatsız edecek hiçbir hususu uygulamaya koymayacağız." dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.